MHCT from above_v3.jpg
Agenda
24-8
oefenwedstrijd MO14-3
24-8
veldreservering
31-8
veldreservering
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

FAQ

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Ik (18+) hockey bij MHCT.  Aantal vragen: 4
 Ik (18+) wil gaan hockeyen bij MHCT.   Aantal vragen: 9
 Mijn kind (jonger dan 18 jaar) hockeyt bij MHCT.  Aantal vragen: 5
 Mijn team speelt een wedstrijd bij MHCT.  Aantal vragen: 6
 Mijn zoon of dochter (jonger dan 18 jaar) wil gaan hockeyen bij MHCT.  Aantal vragen: 11

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Ik (18+) wil gaan hockeyen bij MHCT.
Als ik moet rijden, hoe gaat dat dan met de kosten die ik maak? 

In principe worden benzine kosten onderling binnen het team geregeld.

 
Ben ik verplicht competitie te spelen of kan ik ook alleen trainen? 

MHCT kent meerdere vormen van recreatief hockey. Competitieteams voor heren en dames en voor veteranen. Deze teams spelen reguliere competitie op zondag. Daarnaast kent MHCT het Trimhockey. Trimhockeyers trainen op zondagochtend gemengd en hebben geen competitieverplichting. 

 
Van wanneer tot wanneer loopt het seizoen? 

Het hockeyseizoen kent twee periodes: najaar en voorjaar. Het najaar loopt van ca. september tot en met november en het voorjaar van februari tot en met mei. In de regel wordt langer getraind. Voor de jeugd in de elftallen wordt er ook een wintercompetitie in de hal georganiseerd.

 
Waar koop ik de clubkleding? 

Het clubtenue maar ook andere onderdelen van een hockeyuitrusting kunt u kopen of bestellen bij onze sponsor Intersport Oosterhout. Shirts worden door MHCT in bruikleen gegeven. 

 
Waar meld ik me aan? 
U kunt zich aanmelden op de pagina Lid worden onder Lidmaatschap. 
Wat is de contributie en trainingsgeld? 
U kunt al deze gegevens vinden op de pagina  Contributie onder Lidmaatschap.  
Wat is het onderscheid tussen senioren, veteranen en trim? 

Competitieteams voor heren en dames en voor veteranen (35+). Deze teams trainen een of twee keer per week en spelen reguliere competitie op zondag. Daarnaast kent MHCT het Trimhockey. Trimhockeyers trainen op zondagochtend gemengd en hebben geen competitieverplichting. Inmiddels zijn er meerdere Trimhockey dames die een team hebben gevormd en (ook) op woensdagavond trainen. Zij spelen af en toe een wedstrijd (in de avonduren) tegen Trimhockey damesteams van andere clubs. 

Ook heeft MHCT een donderdag-avond-dames-competitieteam!

 
Welke uitrusting heb ik nodig? 

Om veilig te hockeyen is het verplicht om een bitje en scheenbeschermers te dragen. Daarnaast zijn uiteraard gemakkelijk zittende sportkleding en een hockeystick onderdeel van de uitrusting. Wanneer er competitie gespeeld wordt is het clubtenue een verplicht onderdeel van de uitrusting (rood MHCT shirt en sokken en een blauwe rok of broek). Het clubtenue maar ook andere onderdelen van een hockeyuitrusting kunt u kopen of bestellen bij onze sponsor Intersport Oosterhout.

 
Wordt er van mij iets verwacht als lid, bv rondom commissiewerk e.d.? 

Op de eerste plaats bent u lid van een team. Wanneer u competitie speelt betekent dat, dat u een of enkele keren zult moeten rijden. Ook is het zo dat u als lid van een team geacht wordt aanwezig te zijn op trainingen en bij wedstrijden, u maakt deel uit van een team en die rekenen op u. Daarnaast verwachten wij dat onze leden minimaal een keer per jaar een bardienst draaien.

Ook is het zo dat een vereniging vaart op vrijwilligers. Dat betekent dat u zeker iets voor de vereniging kunt betekenen. Er zijn vrijwel altijd vacatures bij commissies en is er behoefte aan scheidrechters. Maar er zijn ook mogelijkheden om te sponseren of lid te worden van de Club van 100.