3.jpeg
Agenda
24-8
oefenwedstrijd MO14-3
24-8
veldreservering
31-8
veldreservering
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vrijwilligers

MHCT is een hockeyvereniging van bijna 50 jaar oud. Voor een dorp als Teteringen is het een relatief grote hockeyvereniging van circa 500 leden. MHCT wordt al sinds jaar en dag gerund door vrijwilligers. Ontelbare uren vrije tijd van velen hebben MHCT gemaakt tot de mooie vereniging van vandaag en ook nu houden vrijwilligers de club dag en dag uit draaiend. Het is prachtig om te zien hoeveel mensen MHCT een warm hart toedragen en concreet iets willen betekenen voor de vereniging en haar leden. 

Vrijwilligers vind je terug in verschillende taken en functies. Denk bijvoorbeeld aan coaches, trainers, scheidsrechters, barhoofden, leden van de sponsorcommissie, de communicatie-commissie, het wedstrijdsecretariaat en bestuursleden. Maar ook alle ouders dragen hun steentje bij door te rijden voor het team of te helpen bij de organisatie van een toernooi of feest. Opvallend is dat veel taken en functies prima ingevuld of opgepakt kunnen worden door vrijwilligers zonder ervaring in de hockeysport. 

Wanneer zoon of dochter, of u zelf lid wordt van MHCT, kunt u bijdragen aan de bloei van MHCT. De vereniging verwacht het ook van u, het is onderdeel van het lidmaatschap wat dat betreft. Het hoort erbij, samen maken we de club! Er zijn taken die het hele jaar door spelen, maar ook gekoppeld aan een bepaald evenement. Er zijn taken die veel tijd kosten en relatief weinig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden dan volstaat het om een andere vrijwilliger aan te spreken. Meestal wordt zo snel genoeg duidelijk wat zou kunnen doen. Of mail aan [email protected], dan denkt het bestuur met u mee. 

Als het aankomt op het draaien van een bardienst neemt de club het initiatief. Alle ouders van jeugdleden en seniorleden worden ingedeeld voor een bardienst. Vrijwilligers zijn de kurk waar MHCT op drijft, zij zijn van onschatbare waarde voor het plezier dat enkele honderden kinderen en hun ouders en seniorleden iedere week opnieuw beleven. 

Een huisregel van de vereniging is dan ook dat vrijwilligers ons respect en een respectvolle benadering verdienen!