1.jpeg
Agenda
22-8
veldreservering
22-8
veldreservering
22-8
veldreservering
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Oproep

29-9-2019
Nieuwsafbeelding
Leden en ouders/verzorgers van leden,

Met bijna 500 leden gaat het hartstikke goed met MHCT. Dit is te danken aan de vele vrijwilligers die elke week weer allerlei taken vervullen, zaken regelen en activiteiten organiseren. Dank hiervoor!

Door deze vrijwilligers werkt MHCT niet of nauwelijks met betaalde krachten. Dit komt onder andere ten goede aan de barprijzen en contributie. Om dit zo te kunnen blijven volhouden doen we een dringende oproep: MHCT heeft meer/nieuwe hulp nodig! 

Hieronder een korte beschrijving van de verschillende taken/functies. Graag horen we of er iets bij je past.

Bedankt voor jullie betrokkenheid,

Mail, bel of app me gerust met vragen en opmerkingen,

Namens het bestuur,

Floor Voogt-Fluitman
Secretaris MHCT
06 11 30 18 57

Technische commissie:
Deze commissie bestaat uit een voorzitter die ook deelneemt in het bestuur en een aantal leden. Elk lid is verantwoordelijk voor een bepaalde lijn, bijvoorbeeld Meisjes C-lijn of de keeperslijn. Tijdens het seizoen vergadert de commissie eens per maand. Aan het einde van ieder seizoen verzorgt de commissie de selecties en teamindelingen. Je denkt tevens mee hoe de trainingen ingevuld worden. In de technische commissie ben je echt met hockey bezig.
*** Er zijn op dit moment 2 vacatures ***

Sponsorcommissie:
Deze commissie bestaat uit een voorzitter en een aantal leden. Als lid benader je nieuwe sponsoren, denk je mee over creatieve acties, blaas je nieuw leven in de club van 100 en/of je onderhoudt het contact met huidige sponsoren.
Ook denk je mee over hoe de club omgaat met sponsorkleding, adverteren, sponsoring in natura etc….
*** Deze commissie kan versterking gebruiken! ***

Activiteitencommissie:
Deze commissie verzorgt/begeleidt een aantal activiteiten. Denk hierbij aan het sinterklaasfeest, nieuwjaarsborrel, toernooien, Super Sunday, Sevens, hap-bitjes-actie, kinderdisco, etc etc…..
Als lid van deze commissie hoef je echt niet alle activiteiten te organiseren. Geef aan welke activiteit bij jou past en waar jij je voor wilt inzetten.
Een aantal keer per jaar kom je samen om te brainstormen, te overleggen wat nog nodig is, budget te bepalen en met elkaar mee te denken. Verder ben je zelf met een petit comité verantwoordelijk voor jouw activiteit, bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest.
*** Deze commissie heeft dringend versterking nodig ***
 
Onderhoudsploeg:
Dit is een club onder leiding van bestuurslid accommodatie. Twee keer per jaar worden er op een dagdeel allerlei klussen opgepakt. Dit kan zijn van het vervangen van de lampen, het vastschroeven van het hekwerk, het schilderen van een kozijn tot het opruimen van de zolder en het lappen van de ramen. Ben jij handig en/of creatief? Wil jij je twee keer per jaar een zaterdagmorgen inzetten voor de club? Meld je dan nu aan voor de onderhoudsploeg.
*** Deze ploeg heeft versterking nodig ***
 
EHBO man/vrouw:
Het is belangrijk dat er op een vereniging een goed gevulde EHBO set aanwezig is. De EHBO man/vrouw zorgt dat de materialen niet over de datum zijn en alles wordt aangevuld. Deze belangrijke taak hoeft niet veel tijd in beslag te nemen.
*** Vacature ***

Communicatie:
MHCT heeft een website, social media en een nieuwsbrief. Het communicatieteam is op zoek naar iemand die de site wil voorzien van nieuws en informatie én naar iemand die stukjes aanlevert voor de nieuwsbrief. Dit betekent niet dat je alles zelf hoeft te schrijven, maar stukjes ophalen bij de verschillende commissies en personen hoort daar ook bij.
*** 1 vacature ****

Barhoofd:
Ieder (ouder van ) lid wordt gevraagd twee keer per jaar bardienst te draaien als barmedewerker. Naast de barmedewerkers staat er altijd een barhoofd. Als barhoofd heb je de verantwoordelijkheid van het openen en/of sluiten en het aanzwengelen van de kassa. Je stuurt de barmedewerkers aan. Een dienst is een dagdeel van 4,5 uur.  Meedenken over het assortiment en het verbeteren van de bar wordt zeer op prijs gesteld.
**** 6 vacatures ****

Scheidsrechter:
Zonder scheidsrechters geen wedstrijden!
Heeft u affiniteit met het hockeyspel? Ooit al eens een scheidsrechter kaart gehaald óf interesse om deze te halen? Neem dan contact op, graag!

Sportiviteit & Respect:
Deze commissie bestaat uit minimaal drie leden. Je denkt mee over een veilig sportklimaat en houdt dit onderwerp onder de aandacht. MHCT werkt op dit gebied intensief samen met de andere vier Bredase hockeyclubs. Een afgevaardigde van de commissie vergadert eens in de twee maanden met de andere clubs. Ook organiseren we 2x per jaar een S&R dag om dit belangrijke onderwerp op ludieke wijze onder de aandacht van zowel (jeugd) spelers, ouders, vrijwilligers, scheidsrechters en toeschouwers te brengen en te houden.
*** 2 vacatures ****

Grote clubactie
Je coördineert de grote clubactie en je verzorgt het uitgeven van de boekjes, informatie verstrekken en invoer van de verkochte loten. Eens per jaar een hele klus, maar met vele handen is het goed te doen…. Wie sluit aan in deze commissie?
*** 1 vacature ***

Bestuur:
Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris, lid technische commissie, lid sponsor/activiteiten commissie en een lid accommodatie.  Op dit moment is er een vacature voor bestuurslid bar.
De huidige secretaris en lid sponsor/activiteiten zoeken een vervanger. Zij stoppen einde van dit seizoen en zoeken dus een opvolger.
Bij interesse om een bestuursfunctie te vervullen horen wij graag van u!!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsGerelateerd nieuws

12-7