MHCT from above_v3.jpg
Agenda
4-2
Bitje op maat: kom naar de hapdag...
18-5
Reservering clubhuis teamuitje Da...
1-6
MC3 (MO14-3) Kamp
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Meisjes O10-3 MHC De Warande MO10-Groen

Invulling lustrumweekend

14-8-2018
Nieuwsafbeelding

MIXED HOCKEY CLUB TETERINGEN 45 jaar

Groots jubileumweekend

Dit najaar bestaat de Mixed Hockey Club Teteringen 45 jaar. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit mee te komen vieren.

Op vrijdagavond 31 augustus beginnen we met een Tropisch Hawaï feest voor de jongere jeugd tot 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom, je hoeft geen lid te zijn. Inloop vanaf 18:30 uur, het feest duurt tot 21:00 uur, kaartjes kopen is niet nodig want alles is gratis!! Trek je leukste zomeroutfit aan want er is een prijs te winnen. Locatie MHCT clubhuis, Sportpark De Gouwen.

Op zaterdag 1 september is er rondom het clubhuis vanaf 15:00 uur van alles te zien en te doen; een mega stormbaan voor de jeugd, kramen met eten en drinken, hockeyspullen, sportkleding, een leuk Rad van Fortuin met toffe prijzen. Tijdens een gezellige borrel met muziek van Wazzzup en Lucifer zijn alle oud-leden, vrienden en vriendinnen van MHCT, sponsors en dorpsgenoten die eens willen komen kijken bij onze club van harte welkom op Sportpark De Gouwen, Donkerstraat 38c in Teteringen.

Op zondag 2 september zal het 40ste Warming Up Toernooi plaatsvinden voor senioren/veteranen/trimteams. Het toernooi duurt de hele dag en zal eindigen met een gezamenlijke borrel om ongeveer 15:30 uur. Iedereen is welkom, zegt het voort!

Hockeyclub MHCT

  *   [email protected]

 

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws