mhct 45 jaar.jpeg hockey sticks.jpg
Agenda
5-4
SEVENS Teteringen
11-5
D-kamp
8-6
circus toernooi
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Scheidsrechterscursus voor ouders/verzorgers

31-3-2018
Nieuwsafbeelding
Beste ouders/verzorgers, 

Ieder weekend staan wij weer voor de uitdaging om onze kinderen een leuke speldag te bezorgen en dat doen we met alle plezier. Hiervoor hebben we per wedstrijd (wanneer er thuis wordt gespeeld) naast een aantal enthousiaste spelers of speelsters ook twee scheidsrechters nodig. En juist het vinden van de scheidsrechters is zo nu en dan echt een uitdaging, mede omdat vanaf de 11-tallen wordt vereist dat de arbiters ook een scheidsrechterskaart hebben.

Er is nu een cursus op basis van e-learning!
Dus ontspannen in je eigen omgeving en op eigen tempo de basistheorie en spelregels leren. Bovendien bevat de module door veel beeldmateriaal, filmpjes en animaties ook nog een hoge funfactor. 

Wanneer je je aanmeldt, krijg je gedurende een periode van 30 dagen toegang tot de e-learning omgeving (Drillster). Ter ondersteuning van de cursus wordt in deze periode ook nog één info avond georganiseerd in het clubhuis. Op deze avond zal Gerard Rademakers in het kort de spelregels uitleggen, kunnen er vragen worden gesteld en wordt een proefexamen gemaakt waarvan na afloop de vragen en antwoorden worden besproken. Na deze info avond wordt dan het examen afgenomen in het clubhuis op de traditionele manier door een KNHB-examinator. Help ons! 

Wij hopen op heel veel enthousiast deelnemende ouders te mogen rekenen. Geef je naam, geboortedatum en juiste e-mailadres door op mailadres : [email protected] en wij zorgen voor de aanmelding en nadere informatie. 

Tot langs maar hopelijk ook binnen de lijnen! 

Met vriendelijke groet, Technische commissie MHCT 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws