hockey sticks.jpg mhct 45 jaar.jpeg
Agenda
5-4
SEVENS Teteringen
11-5
D-kamp
8-6
circus toernooi
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Kaartverkoop Champions Trophy gestart

15-3-2018
Nieuwsafbeelding

Nieuwsbericht landen en speelschema

 

 

 

Champions Trophy zoekt vrijwilligers

Van Melbourne in 2012, Bhubaneswar, Indië in 2014 en Londen in 2016 naar Breda in 2018! Van 23 juni tot en met 1 juli staat onze stad in het teken van de Champions Trophy voor herenteams.

Afgelopen week heeft de KNHB bekend gemaakt welke landen van 23 juni tot en met 1 juli gaan strijden tijdens de Champions Trophy 2018. Dit zijn Argentinië, Australië, België, India, Nederland en Pakistan. Zij spelen in een week tijd 32 wedstrijden. Je vindt het volledige speelschema op www.hockey.nl/championstrophy. En super tof; ook de dames komen naar Breda voor een 4-landen toernooi. Hieraan nemen naast Nederland ook China, Japan en Spanje deel.

Alle wedstrijden worden gespeeld op de velden van hockeyclub BH&BC Breda. Er worden dagelijks meer dan 8.000 bezoekers verwacht in Breda. Wil jij deze laatste Champions Trophy niet missen, koop dan snel je kaartjes.

 

Kaartjes kopen? Voor leden van de Bredase hockeyclubs heeft de KNHB een apart vak gereserveerd. Kaartjes koop je via deze speciale link <https://www.eventim.nl/tickets.html?affiliate=2CT&esid=2119684&exclusive_dealid=57906&fun=page&pagename=promotionpage>

 

Wil jij zelf een rol spelen tijdens dit toernooi? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. De KNHB is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies. Ze zoeken bijvoorbeeld mensen die verbindingen onderhouden met de teams, pers of officials. En mensen die tijdens de week crew member willen zijn op het terrein. De organisatie heeft een sterke voorkeur voor vrijwilligers die de gehele periode beschikbaar zijn. De minimale beschikbaarheid is vier dagen. Op www.hockey.nl/championstrophy vind je meer informatie en kun je meteen aanmelden.

 

Gerelateerd nieuws