MHCT from above_v3.jpg
Agenda
4-2
Bitje op maat: kom naar de hapdag...
18-5
Reservering clubhuis teamuitje Da...
1-6
MC3 (MO14-3) Kamp
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Meisjes O10-3 MHC De Warande MO10-Groen

zondag 21 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
11:15 Uit Dames O25-1 MHC Tempo DO25-2
12:45 Uit Dames 3 M.H.C. Goirle D4

Champions Trophy Nieuws !

8-12-2017
Nieuwsafbeelding


Champions Trophy 2018 in Breda

Zet in je agenda! Van 23 juni tot 1 juli 2018 komen ’s werelds beste heren hockeyteams naar Breda voor de Champions Trophy. Een van de grootste internationale sportevenementen waar iedere dag 10.000 bezoekers genieten van tophockey. Het evenement vindt plaats op de locaties van hockeyclub BH&BC Breda en atletiekvereniging AV Sprint. Na 40 jaar wordt dit de allerlaatste Champions Trophy. Extra bijzonder dat dit in Breda plaatsvindt.

 

Samen met de vier andere Bredase hockeyverenigingen, de gemeente Breda, de provincie Noord-Brabant en het lokale bedrijfsleven hebben we ons sterk gemaakt om de Champions Trophy naar Breda te halen. Een dergelijk groot sportevenement past in de ambities van Breda. Met elkaar gaan we de sporters, (inter)nationale supporters, leden van onze clubs en inwoners van Breda een fantastische week bezorgen en zetten we de gastvrijheid van Breda op de internationale kaart! Paul de Beer, wethouder sport Gemeente Breda: "Ik ben ongelooflijk trots dat we dit internationale tophockey-event in Breda organiseren. Het geeft een enorme boost aan zowel de (hockey)sport in onze stad als aan de aantrekkingskracht van Breda. Samen met de vijf hockeyverenigingen en verschillende andere organisaties gaan we van de Champions Trophy 2018 een groot succes maken”


Onder het motto ’hockey brengt het samen’ organiseren de hockeyclubs en de gemeente activiteiten. Aantrekkelijke events, laagdrempelig, met aandacht voor sportiviteit en respect. Denk aan street hockey, sportevents voor mensen met een beperking en Hockey Koningsspelen voor basisscholen. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen via de website van onze club. En wil je zelf je steentje bijdragen? Houd dan de oproep voor vrijwilligers in de gaten!

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws