1.jpeg
Agenda
24-8
oefenwedstrijd MO14-3
24-8
veldreservering
31-8
veldreservering
Bekijk de volledige agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Club beleid

'MHCT staat voor 'Sportiviteit en Gezelligheid'

De hockeysport is een middel om op een sportieve en gezellige manier vrije tijd door te brengen. MHCT wil een bloeiende vereniging zijn waar leden en ouders elkaar ontmoeten, plezier hebben, gedreven sporten en zich veilig en thuis voelen. 

Op hockeytechnisch gebied streeft MHCT er continu naar te werken met goed gekwalificeerde trainers en willen we coaches goed begeleiden. We bevorderen spelregelkennis bij spelers, coaches en ouders. De scheidsrechterskaart is verplicht voor alle jeugdleden vanaf 15 jaar.

De vereniging maken we samen. Dat betekent dat iedereen nodig is om de vereniging draaiend te houden. Zo draait iedereen af en toe een bardienst. Actief zijn binnen MHCT is bovenal leuk!

MHCT streeft ernaar het clubhuis en de velden steeds goed te onderhouden en bij te tijd te houden. Dat zorgt voor een goede uitstraling en draagt bij aan de sfeer binnen de vereniging.

Op MHCT gaan we tenslotte respectvol met elkaar om. Spelverruwing en ongewenst gedrag op en rond de velden wordt tegengegaan. 


AVG
Zie hier de privacyverklaring van MHCT. Heeft u vragen en/of opmerkingen?